EEM Groepenkasten

Traditionele kerstmarkt in Klazienaveen-Oost

kerstmanKlazienaveen – Donderdag 11 december tussen 13.00 en 21.00 uur wordt opnieuw de inmiddels al traditionele jaarlijkse kerstmarkt in het centrumgedeelte Klazienaveen-Oost georganiseerd.

Op deze dag zullen er dan tussen de Pastoor Jongeriusstraat en de Roedestraat weer vele kraampjes opgesteld staan met vele leuke kerstartikelen. Van kerststukjes tot kaarsen en van kerststollen en de bekende droge worst, teveel om hier allemaal op te sommen. Maar natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten en wordt er glühwein geschonken en braadworst gebakken.

Naast al de kerstartikelen in een fantastische kerstsfeerambiance is ook tussentijds genoeg te beleven, want tussen 16.00 en 20.00 uur zal zanger Erik van Klinken een optreden verzorgen. Daarnaast wordt er ook aan de kleinere kinderen gedacht met een gratis rondje in draaimolen. De kerstman gaat dit jaar Klazienaveen niet voorbij en gaat hij gezellig met u een rondje door het dorp met de arrenslee maken.

Dus voor jong en oud is er weer iets te doen op de gezellige kerstmarkt van Klazienaveen.

Net zoals in voorgaande jaren kunnen kerken, verenigingen en andere instellingen welke geen winstoogstmerk nastreven een gratis marktkraam krijgen. Natuurlijk zijn ook handelaren van harte welkom op deze leuke kerstmarkt.

Wilt u of uw organisatie ook een plaatsje op de gezellige kerstmarkt in Klazienaveen? Dan is het noodzakelijk dat u zich aanmeld in verband met het reserveren van de marktkraam en dat u een plaatsje krijgt.
U kunt zich aanmelden bij Marktkramenverhuur Verwer.
Telefoon: 06-51089955

(Bron: dorpskrant)


 Back To Top