EEM Groepenkasten

Trainer Joop Fiege verlaat JMS Hurry-UP en gaat op de Zwitserse toer

handbal, jms hurry-upZwartemeer – Joop Fiege vertrekt naar Zwitserland. Dit nieuws heeft JMS Hurry-Up zojuist in een persbericht naar buiten gebracht.

JMS Hurry-Up moet voor het komende seizoen op zoek naar een andere hoofdcoach. Joop Fiege vertrekt na het seizoen naar het Zwitserse RTV 1879 Basel. Ondanks dat Fiege in Zwartemeer het uitstekend naar zijn heeft en er de afgelopen jaren een goed team heeft weten samen te stellen, lonkt het buitenlands avontuur voor hem toch opnieuw. In een gesprek met RTV Drenthe gaf Joop Fiege aan dat er met de Zwitsers in de hoofdklasse ruim 20 internationale wedstrijden op het programmalijstje staan die afgewerkt moeten gaan worden.

Teleurgesteld

De 53-jarige coach, tevens bondscoach van het Nederlands herenteam, is bezig aan zijn tweede seizoen in Zwartemeer. Daarvoor was hij van 2010 t/m 2012 hoofdcoach bij JMS Hurry-Up. In 2011 won hij met de club de Nationale beker. Joop Fiege blijft wel aan als Nederlands bondscoach.

Voorzitter Henrikus Velzing: “Ik ben wel enigszins teleurgesteld in zijn vertrek, ik had verwacht dat hij in ieder geval het komende seizoen nog zou aanblijven”.Back To Top