EEM Groepenkasten

Treant Zorggroep: Verbouwing voor locatie Veltman voorjaar 2017

woonvorm veltman veltmanstichting weiteveenWeiteveen – De Treant Zorggroep start in het komende voorjaar met de verbouwing van de locatie Veltman in Weiteveen. Om in de toekomst plaats te kunnen blijven bieden aan 92 bewoners wordt er aan de achterkant een aanleungedeelte voor 20 cliënten bijgebouwd.

Verbouwing

Het huidige onderkomen, dat een beschermde woonvorm is voor mensen met maatschappelijke, psychiatrische problemen, en/of een verstandelijke beperking of bijvoorbeeld een niet-aangeboren hersenletsel, krijgt een stevige verbouwing. Met de geplande verbouwing wordt meer ruimte gecreëerd voor de cliënten en zal tegelijkertijd ook het comfort toenemen.

Comfort en privacy

De cliënten krijgen straks de mogelijkheid om hun kamer in te richten als een zit- en slaapkamer en ze kunnen bijvoorbeeld ook op hun eigen kamer eten. Dit zorgt voor meer comfort en privacy. Naast dit ontstaat er ook meer ruimte voor sport- en spelactiviteiten en fysiotherapeutische hulp. Naar verwachting zal de verbouwing circa 1,5 jaar in beslag gaan nemen. In de tussenliggende tijd zal er tijdens de verbouwing een tijdelijke huisvesting voor 20 mensen gerealiseerd worden.

(Bron: weiteveen.info)Back To Top