EEM Groepenkasten

Met de trein tijdens het 2e Walk4Energy evenement

walk4energy energy4kids oranjedorp-2016Oranjedorp – Zondag 1 oktober is het alweer zover. Dan is alweer de 2e editie van Walk4Energy. Walk4Energy is echter meer dan wandelen alleen. Dit jaar kun je ook met de trein!

Voor iedereen

Walk4Energy is er voor het hele gezin. Walk4energy is bedoeld voor iedereen: jong en oud, fanatieke wandelaars en mensen die graag een ommetje lopen, mensen die goed of minder goed ter been zijn. Voor iedereen is een route uitgestippeld. Na afloop is er nog een feestje met live muziek in de tent.

Nieuw: Treintje rijden langs de Veenvaart

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met de trein te rijden. Vanaf 11.00 uur uur vertrekt elk uur een trein. Per keer kunnen maximaal 24 personen mee. De trein rijdt van het Dorpshuis in Oranjedorp langs de Veenvaart en langs de looproute. De trein stopt bij Thee- en Koffieschenkerij De Groene Trambrug, waar de deelnemers drinken of een ijsje kunnen kopen. Na de korte pauze gaat de trein weer terug naar het Dorpshuis.

De treinrit kost slechts € 3,00 per persoon en de volledige opbrengst komt ten goede aan de Stichting Energy4Kids.

treintje huren emmer-compascuum

(Foto: treintjehuren.com)

Knapzakroute voor jongste wandelaars

Tevens nieuw dit jaar is een heuse knapzakroute. Voor de jongste wandelaars zijn 2 leuke routes uitgezet, 1,5 en 5 kilometer, waar je, voorzien van iets lekkers in je knapzak (inclusief een verrassing en een mooi herinnering) onderweg van alles kunt beleven zoals zelf een lekker broodje bakken.

Opgeven voor de Knapzakroute kan via www.energy4kids.nl tot en met 28 september 2017 in verband met het reserveren van de knapzak.

Overige routes

De routes gaan weer door het prachtige natuur van Oranjedorp en omstreken:

  • 1,5 en 5 kilometer: ook rolstoel en scootmobiel toegankelijk
  • 10, 15 en 25 kilometer: gaan deels over onverharde paden

Aanmelden

Je kunt je nu al opgeven voor de Walk4Energy via www.energy4kids.nl. De eerste 500 aanmeldingen zijn verzekerd van een leuke herinnering.

Kosten voor deelname incl. consumptie na afloop:

  • Knapzakroute en kinderen tot 12 jaar: € 3,- *
  • Vanaf 12 jaar: € 7,- *

* Leden van de wandelbond krijgen, op vertoon van hun pasje, € 1,- korting op het inschrijfgeld. Uiteraard kan deze euro ook in de sponsor pot, die bij de inschrijvingen op de tafels staat.

Stichting Energy4kids

Het inschrijfgeld van alle wandelaars komt volledig ten goede van de Stichting Energy4Kids. Het bedrag dat in totaal is binnen gehaald, wordt later bekend gemaakt. Er is nog geen medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingziekte. 70% van hen wordt niet volwassen en 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag! Stichting Energy4kids financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de behandeling van energiestofwisselingziekten. Daarnaast investeert Energy4kids in veelbelovende onderzoeken die de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingziekte kunnen verbeteren.  Wil je meer weten? Op www.energy4kids.nl vind je meer informatie.

Kom allemaal op 1 oktober naar Oranjedorp en loop mee voor kinderen die hier geen energie voor hebben. Stop energiestofwisselingsziekten!

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top