EEM Groepenkasten

Triathlon Klazienaveen zoekt dringend vrijwilligers voor 14 en 15 juli

Triathlon Klazienaveen vrijwilligersKlazienaveen – Op zaterdag 14 juli en zondag 15 juli is Klazienaveen weer het strijdtoneel voor de jaarlijkse triathlon. De organisatie is dringend op zoek naar vrijwilligers.

Zaterdag 14 juli komt de nationale top naar Klazienaveen voor de JMS Team Triathlon, waarbij in verschillende divisies zal worden gestreden voor de landelijke Teamcompetities. Deze landelijke teamcompetities bestaan uit een zestal wedstrijden waar Klazienaveen dit jaar, met de JMS Team competitie, een belangrijk onderdeel van is.

Normale triathlondag

Zondag is de normale triathlondag, zoals die inmiddels alom bekend is. De laatste jaren mag de organisatie zich verheugen op een steeds toenemend aantal deelnemers op de Plus Fischer Triathlon, niet alleen uit Klazienaveen, maar uit heel Nederland en zelfs het buitenland.
Door de ruime keuze in afstanden, van sprint tot halve triathlon, wordt er een breed deelnemersveld aangesproken. Door het toevoegen van de estafette-mogelijkheden op alle afstanden krijgen ook niet-triathleten de mogelijkheid deel te nemen aan dit fantastische evenement, door als team de afstand te volbrengen.

9e triathlon van klazienaveen 2015 - 4

Vrijwilligers

Ieder jaar probeert de Stichting Triathlon Klazienaveen het evenement met behulp van vrijwilligers in goede banen te leiden. Dit jaar is het doel van de organisatie om een grote groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te krijgen om ook deze editie weer tot een groot succes te maken. Want zonder vrijwilligers kan een evenement niet bestaan!

Wat wordt er gevraagd?

Als je houdt van sportiviteit, enthousiasme en trots bent op zo’n groot evenement in het dorp dan is de Stichting triathlon Klazienaveen op zoek naar jou!

Bij de triathlon zijn op veel verschillende onderdelen vrijwilligers nodig.

  • verkeersregelaar (in bezit van cursus, of bereid de e-learning te volgen)
  • toezicht in bij het zwemparcours
  • parkoersbegeleiding (triathleten de weg wijzen op het loop- en fietsparkoers)
  • hulp in de wisselzone tijdens de wedstrijd
  • bemanning van drinkposten
  • hulp bij de finish
  • aanspreekpunt triathleten
  • schoonmaak

Hoeveel tijd ben je kwijt?

De triathlon is van 11:00 tot ongeveer 18:00 uur. Van de vrijwilligers hopen we dat ze tijdens deze uren (of een aantal uur) willen helpen.

Geef je op!

Wil jij het mogelijk maken dat de triathlon een goed en veilig evenement is voor alle deelnemers? Maak het enthousiasme van de sporters van dichtbij mee en geef je nu op als vrijwilliger!

Stuur een mail naar: inschrijvingen@triathlonklazienaveen.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Triathlon Klazienaveen of op de website www.triathlonklazienaveen.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top