EEM Groepenkasten

Trouwbeurs Veenpark met bekendmaking Free Wedding zondag 6 maart

Trouwbeurs Veenpark 2016Barger-Compascuum – Een perfecte huwelijksdag komt niet uit de lucht vallen! Trouwbeurs Veenpark met bekendmaking Free Wedding op zondag 6 maart. Voor het bruidspaar op deze prachtige foto van Reina de Vries komen hun waardevolle ringen uit de lucht vallen.

Een perfect shot!

De trouwdag van ieder bruidspaar verdient een perfect shot en niet alleen van de fotograaf. Een goede huwelijksdag moet goed georganiseerd worden. Op de Trouwbeurs in het Veenpark zijn a.s. zondag 6 maart meer dan 40 bedrijven verzameld die elk bruidspaar daar bij graag van dienst zijn. Voor alle aanstaande bruidsparen, of stellen met plannen, en hun familie en vrienden is de toegang gratis. Het Veenpark ontvangt je, met koffie en bruidstaart, graag tussen 11.00 en 16.00 uur. Wat een paar jaar geleden begon als een open dag, is inmiddels uitgegroeid tot een echte Trouwbeurs en daarom zijn ze het in het Veenpark dit jaar ook zo gaan noemen. De namen van alle 40 deelnemende bedrijven zijn te vinden op www.veenpark.nl

All your love needs …. is a free wedding?

Terwijl ze in het Veenpark volop bezig waren met de voorbereidingen van de jaarlijkse Trouwbeurs werd de betaalbare trouwjurk van Zeeman ineens een hype op social media, radio en tv, in dagbladen en kranten. In samenwerking met alle standhouders leverde dit de unieke actie op, om één bruidspaar in de gemeente Emmen zonder kosten te laten trouwen. Veel van de standhouders hebben bijgedragen. Uit de tientallen aanmeldingen is inmiddels een keuze gemaakt. Het gekozen paar krijgt een volledige huwelijksdag aangeboden, inclusief locatie, receptie, kleding, ringen, bloemen, taart, auto, fotograaf, kapper, make-up en nog veel en veel meer.

Lees ook: All your love needs is … a free wedding? Zeemanjurk inspireert Veenpark!

Kledingshow en Trouwceremonie

Een van de deelnemende bedrijven op de Trouwbeurs is Weggemans Bruidskleding. Zij verzorgen twee keer (12:00 en 15:30 uur) een kledingshow, waarbij een tipje van de sluier van de nieuwste collecties wordt opgelicht. In de prachtige Veenkerk van het Veenpark kun je om 13:30 en 14:30 uur een “echte huwelijksceremonie” bijwonen. Het is net een echt huwelijk. De trompetten klinken en je mag een traantje weg pinken. De aanwezige ambtenaren, van de Burgerlijke Stand van de gemeente Emmen, zullen niet echt een officieel huwelijk sluiten.
Behalve voor deze voorbeeldceremonie, zijn ze ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Om te trouwen en te vieren

Waar vind je dat nou, een eigen nostalgisch dorp om te trouwen? Maar ook meteen een unieke fotolocatie en een plek waar de familie zich even kan vermaken als het bruidspaar aan de reportage werkt. Ruim voor de ceremonie komen, rustig je auto kunnen parkeren en die pas ‘s avonds weer op gaan zoeken. Want behalve het trouwen is het Veenpark natuurlijk ook de locatie
om te vieren. Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie beschikt het park over treinen en boten. Behalve de trouwlocaties zijn ook alle zalen en restaurants van het park te bekijken.

Voor meer informatie kunt u bellen met onze Trouwmevrouw: 0591 – 32 44 44.

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Tel: 0591-324444
Website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nl

Foto: Reina de Vries

Uitgaan






Back To Top