EEM Groepenkasten

Trouwbeurs Veenpark staat in de ‘picture’ bij bezoekers

veenpark, free wedding, trouwbeurs, studio goldfinger, weggemans bruidsmode

Barger-Compascuum – Afgelopen zondag was de dag waarop in het Veenpark de officiële bekendmaking van het winnende aanstaande bruidspaar van de Free Wedding  plaatsvond.

Winnaars

Het winnende stelletje, Roy van der Weide (28) en Nadine Hoogland (29) komen allebei uit Klazienaveen. Sinds voorgaande zaterdag wisten ze al dat ze de gelukkige winnaars zijn van de Free Wedding. Dat houdt dan ook in dat ze in juni gaan trouwen, gratis en helemaal voor niets. Het gekozen paar krijgt een volledige huwelijksdag aangeboden, inclusief locatie, receptie, kleding, ringen, bloemen, taart, auto, fotograaf, kapper, make-up en nog veel en veel meer.

Drukte

Op de grootste trouwbeurs van het Noorden was het gelijk met de opening op de ochtend al een grote drukte en de gehele dag door met honderden belangstellenden.veenpark, trouwbeurs, huwelijksceremonie, veenkerk Ook de ceremonie, compleet met het aanvliegen van de ringen met behulp van een roofvogel in de Veenkerk, het trok telkens volle kerkbanken, iets  wat niet zo veel meer gebeurt tijdens de normaal gehouden diensten in de Nederlandse kerken. koets, veenpark, free wedding, trouwbeursEr waren heel wat stellen aanwezig die in perfecte trouwkleding gestoken door het park liepen, of met een koetsveenpark, free wedding, trouwbeurs, top limousine verhuur of met de Limo van TOP Limousine verhuur  naar de Veenkerk reden voor de huwelijksceremonie. Maar ook de bezoekers konden zich of per koets of met de Limousine naar de Veenkerk laten brengen.

Kledingshow

Een van de vele deelnemende bedrijven op de Trouwbeurs was Weggemans Bruidskleding. Zij verzorgden aantal keren een kledingshow, waarbij een tipje van de sluier van de nieuwste collecties werd opgelicht.veenpark, free wedding, trouwbeurs, studio goldfinger, weggemans bruidsmode De dames en meisjes die de bruidskleding showden, werden vooraf van een fantastisch bruin kleurtje voorzien door Desiré van Studio Goldfinger.

Het Veenpark is een fantastisch mooi en nostalgisch dorp om te trouwen en is ook meteen een unieke foto-locatie. Ook is het een plek waar de familie zich even kan vermaken als het bruidspaar aan de reportage werkt. U hebt het gemist? Jammer, maar niet getreurd, het zal volgend jaar ongetwijfeld herhaald worden!

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Tel: 0591-324444
Website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nlBack To Top