EEM Groepenkasten

Turnen weer toegestaan in Turnhal Klazienaveen

turnen voltige paard turnpunt drenthe klazienaveenKlazienaveen – Turnen is weer toegestaan in de turnhal in Klazienaveen. Begin dit jaar werd de turnhal op last van de gemeente om veiligheidsredenen per direct gesloten.

Voorzitter Jan Schaafsma van de Stichting Topturnen Emmen en tevens eigenaar van het pand: “De vergunning is binnen, dus we zijn weer klaar voor de start!”

Verbeterplan

In overleg met de gemeente Emmen was er een verbeterplan opgesteld en uitgewerkt. Zo is onder meer de brandwerende muur verbeterd, is er een ventilator aan de muur geplaatst en is de toegang van de turnhal naar de zolder afgesloten. Ook de ruimte, scheiding van ruimtes, toiletten en douches, de brandveiligheid van materialen en de algehele brandveiligheid gingen op de schop. De hal voldoet nu weer aan alle eisen en mag daarom weer worden gebruikt.

Lees ook:

Huurverhoging

Tegenover het positieve staat echter ook iets negatiefs. Een huurverhoging is namelijk volgens voorzitter Schaafsma niet te voorkomen. Dit is voor de verbouwing, maar ook om een spaarpotje te maken voor het vervangen van turntoestellen in de toekomst. De gebruikers en de eigenaar van de turnhal overleggen volgende week wanneer de hal weer in gebruik genomen gaat worden.

(Bron: emmen.nu)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top