EEM Groepenkasten

Turnpunt Drenthe succesvol

turnpunt drenthe klazienaveenKlazienaveen – De turnsters van Turnpunt Drenthe hebben de afgelopen weekenden enkele wedstrijden geturnd. Daarin waren ze zeer succesvol.

Op 9 januari waren de eerste wedstrijd van de turnsters in de 3e divisie. Daar eindigde Marit Hoogeveen in de klasse Junior D op een schitterende 3e plaats met een 2e score in haar eigen categorie. Evenlien Lautenbach haalde bij de senioren C eveneens een keurige 3e plaats.

Afgelopen zaterdag vonden de provinciale kampioenschappen plaats in de 1e en 2e divisie. In de klasse Pupil 2 N2 werd Shania Duinkerken Drents Kampioen. Zij was met name op de balk en vloer zeer overtuigend. Nicolien Langes evenaarde dit kunststukje in de klasse Senior 1e divisie: zij werd in haar categorie Drents Kampioen.

turnpunt drenthe klazienaveen

Vier keer zilver

Naast de beide kampioenen werden er ook nog eens 4 zilveren medailles behaald. Maren Feunekes werd 2e bij de Senioren B, waarbij haar balkoefening zelfs als beste werd beoordeeld. Kira Hendriks werd 2e in de klasse Jeugd 2D. Vooral op bij de sprong- en vloeroefeningen toonde ze aan bij de besten te horen.

In de klasse Jeugd 2C werd Joyce Veenema 2e en in de klasse Pupil 1 N2 werd Lisa Ambergen eveneens 2e. Een prachtige prestatie voor de dames van Turnpunt Drenthe uit Klazienaveen.

(Foto’s: Facebookpagina Turnpunt Drenthe)

turnpunt drenthe klazienaveenBack To Top