EEM Groepenkasten

Tussenstand ‘Beste restaurant van Emmen’

beste restaurant van emmen 2017 de witte olifant klazienaveenKlazienaveen/Emmen – Op dit moment hebben bijna 2.800 mensen hun stem uitgebracht in de strijd om de titel ‘Beste restaurant van Emmen’ van Emmen.nu. De eerste tussenstand is vandaag bekend gemaakt.

Op dit moment staat De Witte Olifant op de 7e plaats van de in totaal 47 aangemelde restaurants. De lijst wordt aangevoerd door Bistro 2.53 met 12% van de stemmen. Eetcafé Holt’n Klaos staat tweede met bijna 10% van de stemmen, gevolgd door Gasterij Zuidbarge met 7,8%. Volgende week maakt Emmen.nu een nieuwe tussenstand bekend.

Stem en maak kans op een dinerbon t.w.v. € 50,-

Wat is jouw favoriete restaurant? Breng je stem uit en maak kans op een dinerbon van een restaurant uit gemeente Emmen. Onder alle stemmers die hun adresgegevens achter laten, verloot Emmen.nu willekeurig allerlei dinerbonnen. Winnaars krijgen halverwege mei automatisch bericht. Emmen.nu maakt dan ook het restaurant met de meeste stemmen bekend.

Klik hier om je stem uit te brengen. Tot en met 14 mei kan er worden gestemd. Meedoen is gratis en je maakt bovendien kans op een dinerbon ter waarde van € 50, te besteden bij een restaurant in de gemeente Emmen.

Winnaars dinerbonnen

Onder alle stemmers worden willekeurig meerdere dinerbonnen verloot. Winnaars krijgen halverwege mei automatisch bericht. Emmen.nu maakt dan ook het restaurant met de meeste stemmen bekend.

(Bron: emmen.nu)Back To Top