EEM Groepenkasten

Twee kilometer nieuwe waterleiding voor Klazienaveen

wmd waterleiding water stromend waterleidingmaatschappij drentheKlazienaveen – Enexis en WMD (Waterleidingmaatschappij Drenthe) gaan ruim 2 kilometer water- en hoofdleidingen gas vervangen aan de Broekweg, de Metten en omgeving en aan de Vesperweg in Klazienaveen.

Om het netwerk betrouwbaar en veilig te kunnen houden moeten de leidingen vervangen worden. De werkzaamheden zullen begin november van start gaan.

Hinder voor verkeer en omwonenden

Aannemer BAM Infra Energie en Water gaan de werkzaamheden voor WMD en Enexis uitvoeren. De werkzaamheden zullen tot juni 2017 duren. Omwonenden en het verkeer zullen hierdoor mogelijk hinder ondervinden. BAM zal er echter alles aan doen om deze overlast tot een minimum te beperken door zoveel mogelijk werkzaamheden tegelijk uit te voeren. De bewoners zullen vooraf hierover nog een informatiebrief ontvangen.

Ook de aansluitingen van een aantal woningen zullen worden vervangen. Ook hierover zullen de betrokken bewoners tijdig worden geïnformeerd en zullen de werkzaamheden in overleg worden ingepland.

(Bron: emmen.nu)Back To Top