EEM Groepenkasten

Tweedaagse Kerstmarkt met Kerstpassion ‘De Tocht’ in Klazienaveen

arreslee_kerstman_klazienaveen24-nlKlazienaveen – Klazienaveen staat altijd bol van de activiteiten voor jong tot oud en daarbij hoort natuurlijk ook een Kerstmarkt. Dit jaar organiseert de Handelsvereniging in Klazienaveen een 2 dagen durende Kerstmarkt.

Kerstpassion ‘De Tocht’

De twee dagen durende Kerstmarkt zal plaatsvinden in het centrum op donderdag 22 en vrijdag 23 december. Op de vrijdagavond vanaf 20.00 uur wordt er ook een Kerstpassion ‘De Tocht’ opgevoerd door acteurs en een gospelkoor. Deze tocht zal door het centrum van Klazienaveen trekken en langs meerdere podia lopend op weg naar ‘Bethlehem’. De winkels zullen op deze extra avond tot 21.00 uur geopend zijn. Net als voorgaande jaren zal de Kerstman met zijn arrenslee door het centrum denderen. Bovendien wordt er op vrijdag 23 december ook een 100 procent sneeuwgarantie gegeven.

Koopzondag

Voorafgaand is er op zondag 18 december vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur een koopzondag. Ook op deze middag zal de Kerstman met zijn arreslee Klazienaveen aandoen en zijn rondjes door het centrum rijden. Dus voor iedereen is er iets te zien en te beleven in het centrum van Klazienaveen.

from to
Uitgaan


Back To Top