EEM Groepenkasten

Tweede lezing over de geschiedenis van Klazienaveen ook nagenoeg uitverkocht

Gerrie van der VeenKlazienaveen – Ook de tweede lezing door Gerrie van der Veen over de geschiedenis van Klazienaveen in de bibliotheek is alweer nagenoeg uitverkocht. Vanochtend, zaterdag 19 maart 2016, rond 11.00 uur waren er nog slechts 7 kaartjes van de in totaal 210 kaartjes over. Wie nog heen wil, moet er dus snel bij zijn, want vol is echt vol!

De eerste lezing over de geschiedenis van Klazienaveen, met als thema “Klazienaveen, vroeger en nu”, op donderdag 10 maart 2016 was in een mum van tijd uitverkocht. Daarom is direct besloten om een tweede lezing te geven en wel op donderdag 21 april van 19:30 tot 21:30 uur. Ook deze tweede lezing is dus alweer zo goed als “uitverkocht”. (“Uitverkocht” tussen aanhalingstekens, want de kaarten zijn geheel gratis).

Presentatie door Gerrie van der Veen

In een PowerPoint presentatie krijgt het publiek vele plaatjes te zien over oud Klazienaveen. Vele daarvan dateren uit de jaren 50/60/70, er zijn echter ook afbeeldingen te zien van meer dan 100 jaar oud die dateren uit de beginperiode van het dorp.

Het fotomateriaal is beschikbaar gesteld door Jan Hendriks en Johnny Moes van de populaire facebookpagina ‘Oud Klazienaveen, de enige echte’ en door Lammert Schoonewille van de Werkgroep Historisch Klazienaveen. Samen met amateurhistoricus en bibliotheek medewerker Gerrie van der Veen, die de avond ook zal presenteren, stelden zij de presentatie samen. De bijeenkomst is georganiseerd door Bibliotheek Klazienaveen in het kader van Emmen Culturele Drentse Gemeente en Artistiek Klazienaveen.

De avond begint om 19.30 uur, de entree is vrij. Echter, de gratis kaartjes moeten van tevoren even gehaald worden bij Bibliotheek Klazienaveen aan de Van Echtenstraat 24.

Logo-Historisch-Klazienaveen

Meer informatie of opgeven

Bibliotheek Klazienaveen
Van Echtenstraat 24
Telefoon: 0591-312915
E-mail: info@bibliotheekklazienaveen.nl

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top