EEM Groepenkasten

Tweede Literair Café met Leo Blokhuis

Leo Blokhuis literair cafe Klazienaveen

Klazienaveen – Dinsdag 20 januari a.s. is het tweede Literair Café bij De Witte Olifant in samenwerking met de Bruna in Klazienaveen. Gast op die avond is Leo Blokhuis. Tevens wordt de avond opgeluisterd door enkele Special Guests.

Leo is bekend van onder andere zijn tv-programma Top 2000 A Gogo dat hij elk jaar aan het einde van het jaar samen met Matthijs van Nieuwkerk (De Wereld Draait Door) maakt en als schrijver van diverse boeken. Deze bekende poppresentator, door Matthijs bestempeld als “popprofessor”, zal op die avond onder andere Nederpop en natuurlijk ook de Drentse popmuziek bespreken aan de hand van geluidsfragmenten. Uiteraard is er weer volop interactie met de zaal en kunnen er vragen worden gesteld. In de Top 2000 van de Drenthen staan Daniël Lohues en Cuby & The Blizzards in de top 10. Ook dit zal Leo natuurlijk even aan het licht brengen.

De avond wordt afgesloten met een leuke popquiz. Daarna is er nog gelegenheid om één van zijn boeken te kopen en door hem te laten signeren.

Kaarten kosten € 15,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Bruna in Klazienaveen. Aanvang is om 19.30 uur.

** UPDATE ** Alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht !!!Back To Top