EEM Groepenkasten

Twirl United uit Klazienaveen timmert aan de weg

twirlvereniging twirl united klazienaveen 2015Klazienaveen – Twirlvereniging Twirl United uit Klazienaveen bestond 14 november 1 jaar. Ondanks het nog maar 1 jarig bestaan werden er al diverse prestaties geleverd.

Twirl United is een twirl vereniging in Klazienaveen die op 14 november 2014 is opgericht. Twirlen is een erg leuke sport waarbij batontechnieken (de majorettestok) gecombineerd wordt met dans.

Twirl United bestaat 1 jaar

Op dit moment telt de vereniging 18 enthousiaste leden die afgelopen seizoen verschillende optredens in de omgeving hebben mogen doen, zoals bij het NK koppelsjoelen en de Triatlon in Klazienaveen. Daarnaast hebben onze leden zich, ondanks dat ze nog niet zo lang twirlen, goed laten zien op verschillende wedstrijden. Het Kids Team, van 5 tot en met 7 jaar, heeft dit jaar een 1e en een 2e prijs weten te halen. De concurrentie voor het Junior Team, met jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar, was dit jaar groot. Toch wisten ze op hun eerste wedstrijd 4e te worden en verdienden ze tijdens hun tweede wedstrijd de 1e prijs: een prachtige beker! Het Senior Team, meiden van 13 jaar en ouder, zijn dit jaar vier keer naar wedstrijden geweest. De eerste keer werden ze 2e, maar de andere drie wedstrijden wisten ze alle andere tegenstanders achter zich te laten.

Twirlen is voor iedereen

Een geweldige prestatie voor onze twirlers die nog maar kort weten wat twirlen is. Alle leden van Twirl United trainen vrijdagavond in de gymzaal aan de Voeghoutenstraat in Klazienaveen onder leiding van Karin Vredeveld. Het Kids Team (5-7 jaar) van 18:00 – 18:45 uur, het Junior Team (8-12 jaar) van 18:45 – 19:30 uur en het Senior Team (13+) van 19:30 – 21:00 uur.

De leden (meisjes en jongens) van Twirl United timmeren vol enthousiasme aan een succesvolle weg. Heeft u een zoon/dochter die het leuk lijkt om deze sport met ons te beoefenen of lijkt het jou leuk, aarzel niet, neem dan contact op via onze website www.twirlunited.nl of facebookpagina of stuur een mail voor een proefles.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top