EEM Groepenkasten

Uitbaggeren Van Echtenskanaal zorgt voor goed zwemwater 9e PLUS Fischer Triathlon Klazienaveen

uitbaggeren, van Echtenskanaal triathlonKlazienaveen – Het uitbaggeren van het Van Echtenskanaal door de gemeente en het waterschap zorgt ervoor dat de 9e PLUS Fischer Triathlon Klazienaveen, dat gehouden wordt op zondag 23 augustus 2015, weer verzekerd zal zijn van mooi zwemwater. Door het maaien van de wallen van het Van Echtenskanaal zal het een mooi decor zijn voor het Nederlands Kampioenschap.

Inschrijvingen Triathlon

Het aantal inschrijvingen voor de triathlon ligt dit jaar hoger dan alle voorgaande jaren. Dit natuurlijk te maken met het Nederlands Kampioenschap, maar ook met de afgelastingen of inkrimpingen van andere evenementen, aldus woordvoerder Wim Sibum. Hierdoor heeft de organisatie besloten om nog meer bussen in te zetten om de deelnemers naar de start te brengen.

Uitbreiding wisselzone

Door het groeiend aantal deelnemers is het noodzakelijk om ook de wisselzone uit te breiden. Tijdens voorgaande edities was de wisselzone op de parkeerplaats bij de ovonde. De organisatie onderzoekt nu of het eventueel mogelijk is om de parkeergarage onder Het Schip als wisselzone kan worden gebruikt.

Koopzondag

Vanwege de triathlon zijn ook de winkels geopend op zondag 23 augustus aanstaande.Back To Top