EEM Groepenkasten

Uitduel Europacup op groot scherm in sporthal

hurry up team heren 1 seizoen 2016-2017Zwartemeer – Het uitduel van Hurry-Up in de halve finale van de Europacup tegen Sporting CP is live op een groot scherm te volgen in de Concrete People Arena in Zwartemeer.

Uitduel op groot scherm

Op zaterdag 29 april staat de returnwedstrijd in de halve finale van de Europacup op het programma. JMS Hurry-Up speelt dan, in de Portugese hoofdstad Lissabon, een duel tegen grootmacht Sporting CP. Voor alle fans die niet naar het Zuid-Europese land kunnen afreizen heeft de club uit Zwartemeer een mooie oplossing bedacht. De wedstrijd wordt, exclusief voor JMS Hurry-Up, live op een groot scherm uitgezonden in de Concrete People Arena. Het bestuur van de vereniging heeft connecties met een televisiestation uit Portugal en kan tijdens het duel beschikken over een rechtstreekse satellietverbinding met de Portugese zender.

Om de kosten voor het grote scherm in de sporthal enigszins te dekken, vraagt de club € 5,- entree. Hierbij zit één consumptie inbegrepen. Kaarten zijn online te koop via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/live-op-groot-scherm-sporting-cp—jms-hurry-.

Kaarten thuiswedstrijd tegen Sporting CP

De kaartverkoop voor de eerste wedstrijd tegen Sporting CP gaat erg hard. Wees er snel bij en verzeker u van een toegangsbewijs. Deze zijn online te verkrijgen via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—sporting-cp. Ook zijn er nog een beperkt aantal kaarten te koop bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top