EEM Groepenkasten

Uitnodiging Brainstorm Artistiek Klazienaveen

artistiek klazienaveen 2018 denk mee brainstormsessieKlazienaveen – Hoe gaat Artistiek Klazienaveen 2018 eruit zien? Marktkramen, workshops, muziek, beleving? Ieder is van harte welkom om deel te nemen aan de brainstormsessie om Artistiek Klazienaveen voor 2018 vorm te geven. Deelname is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Hoe gaat Artistiek Klazienaveen 2018 eruit zien?

Willen we kramen, dans, zang, muziek, kunst, workshops, interactief, verrassende workshops, masterclasses, show of nog iets anders? Samen kunnen we veel, hebben we een hoop in huis en hebben we meer ideeën! Wat zie jij in de toekomst gebeuren? En wat kun jij bijdragen?

Artistiek Klazienaveen zorgt ervoor dat alle artistieke bedrijvigheid van Klazienaveen en omliggende dorpen te zien is. Op 20 juli aanstaande, van 19.00 tot 21.30 uur gaan wij brainstormen over Artistiek Klazienaveen 2018 in Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte aan de Meteoor 3 in Klazienaveen.

Brainstormsessie

De brainstormsessie begint om 19.00 uur met de uitreiking van het boek ‘Klazienaveen 2016 – Het jaar van herinneringen’ over Artistiek Klazienaveen in 2016. Vervolgens gaan de aanwezigen in groepen onder leiding van Carin Roelands brainstormen over de invulling van Artistiek Klazienaveen van volgend jaar. Wij zorgen voor de koffie, jullie voor de ideeën!

Opgeven

Dus schuif aan en laat zien wat Klazienaveen in huis heeft! Op 20 juli van 19.00-21.30 in de Noorderbreedte. Opgeven kan via info@dekunstbeweging.nl.

Tweede avond

Op 19 september is de tweede avond, waarop we concreet gaan maken wie, wat, waar iets gaat doen!

Algemeen


Back To Top