EEM Groepenkasten

Uitnodiging voor project voor Oud en Jong: Bij Ons Thuis

Uitnodiging Erfgoededucatie bij ons thuisKlazienaveen – Inmiddels hebben we al een flink aantal succesvolle projecten gehad, zoals de GuerillaPoëzie, VerhalenFestival in de buurthuizen en de afsluitende avond in het Esdal College, de Artistieke Markt, Memory Lane en de expositie over de geschiedenis van Klazienaveen! En niet te vergeten natuurlijk de succesvolle avonden van Gerrie van der Veen over (oud) Klazienaveen.

Erfgoed en Cultuur van Klazienaveen

Alle projecten hebben als doel het erfgoed en de cultuur van Klazienaveen in de spotlights te zetten. Maar we zijn er nog lang niet! We gaan nog even door. Dit maal willen wij u uitnodigen voor een project voor Oud en Jong: “Bij Ons Thuis”.

Kunst door Kinderen

Er zijn kunstwerken gemaakt zijn door de kinderen van de basisscholen uit Klazienaveen, naar aanleiding van een erfgoedles, die met trots worden tentoongesteld. Zo zijn er kletskoppen, zelfgemaakt streekverhalen, knapzakken en stripverhalen!

Uitnodiging voor iedereen

Kom daarom ook gezellig naar “Bij Ons Thuis!”.

Alle kinderen, maar vooral ook alle ouders, grootouders, verzorgers en andere belangstellenden, kortom alle volwassenen en en alle kinderen, zijn hierbji uitgenodigd om gezellig langs te komen in de Noorderbreedte op woensdag 22 juni 2016 van 14.00 tot 19.00 uur.

Kijk voor meer informatie op Expositie van Klazienaveense kids in Noorderbreedte.

 

Logo-Historisch-Klazienaveen de kunstbeweging logo emmen culturele gemeente 2015 2016 erfgoednetwerk

emmen maak het mee logoBack To Top