EEM Groepenkasten

Uitnodiging van de Statushouders De Blokken

sedna statushoudersfeest klazienaveenKlazienaveen – Op zaterdagmiddag 30 juni 2018 wordt er een gezellige dag georganiseerd voor de inwoners van De Blokken. Statushouders uit Klazienaveen, Zwartemeer en Nieuw-Dordrecht gaan voor deze middag hapjes voorbereiden. Zij willen u graag kennis laten maken met hun specialiteiten en hun cultuur!

Loop gerust binnen in het Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken aan het Van Echtenskanaal te Klazienaveen. Vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur heten wij u van harte welkom!

Kennismaken

Er zullen enkele statushouders met lekkere hapjes de markt opgaan zodat u daar ook kunt proeven van de lekkernijen. Ook willen zij graag kennismaken met het dorp. Woont u in de buurt van één van de statushouders? Spreek ze aan zodat zij sneller de taal leren. Daarnaast zal VluchtelingenWerk Nederland voorlichting geven over de regels waar statushouders mee te maken krijgen en gaan Statushouders hun eigen verhaal vertellen.

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met Sedna, Vluchtelingenwerk, Domesta, Lefier, enkele vrijwilligers en natuurlijk de statushouders.

Wij zien u graag op 30 juni.

Wat: Statushoudersfeest
Waar: Welzijn- en Gezondheidscentrum de Blokken, Van Echtenskanaal 161,  Klazienaveen
Wanneer: Zaterdag 30 juni 2018 van 13.00 tot 15.30 uur
Wat kost het: Gratis toegang

Kijk voor meer informatie op de website www.wgcdeblokken.nl of op

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top