EEM Groepenkasten

Uitstekende resultaten voor heren JMS Hurry-Up

jms hurry-up, handbalZwartemeer/Antwerpen – Nadat Hurry-Up zaterdagavond in de BENE-League met ruime cijfers gewonnen had van het thuisspelende Antwerpens KV Sasja, werd er zondagmiddag ook nog eens gewonnen van Kras Volendam.

Antwerpen

De gemotiveerd spelende selectie van Martin Vlijm won in Belgie erg knap met  25-34. Voor rust hadden de Zwartemeerders al ruim afstand genomen van de thuisploeg uit Antwerpen. De Litouwers Bernatavicius en Trainavicius scoorden in de eerste helft maar liefst negen doelpunten, zodat de ruststand 11-20 was. In de tweede helft gaven de mannen van Martin Vlijm tegenstander KV Sasja weinig ruimte. Heel even was het verschil zelfs opgelopen tot elf doelpunten, 13-24. Door deze uitstekend gespeelde wedstrijd met winst, stijgt Hurry-Up naar de derde plaats in de BENE-League, boven KV Sasja en heeft nu zeven punten uit vijf duels.

Thuis

Zondagmiddag speelde Hurry-Up opnieuw, maar nu thuis en kreeg Kras-Volendam op visite. Een sterk spelend Volendam maakte het de thuisploeg erg lastig in de eerste helft, zodat de ruststand 13-12 was.jms hurry-up, handbal, van schiejms hurry-up, handbal, tommy falkejms hurry-up, handbal, tommy falkejms hurry-up, handbal, ten veldeHet was dus nog geen gewonnen partij voor de Zwartemeerders en in de tweede helft kon het nog alle kanten opgaan. Echter na een speeltijd van ongeveer 10 minuten nam Hurry-Up duidelijk de controle over in het spel en stond er 19-14 op het scorebord en enkele minuten later was het zelfs 23-16 door Tommy Falke.jms hurry-up, handbalHierna herpakte Volendam zich enigszins en wist terug te komen tot 23-18. Hierna werd er om en om gescoord, maar met nog 2 minuten speeltijd te gaan werd er nog een time-out aangevraagd door Martin Vlijm.jms hurry-up, handbal De stand was toen 30-26, maar Hurry-Up wist hierna uitstekend stand te houden en haalde ook hier de punten knap binnen, 31-28.jms hurry-up, handbaljms hurry-up, handbaljms hurry-up, handbal

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top