EEM Groepenkasten

Uitvaartverzorger stelt 1500 euro beschikbaar voor gedupeerd gezin uit Klazienaveen

rozema busje brand uit klazienaveenKlazienaveen – Na alle gebeurtenissen is het een regelrechte rampjaar voor de familie Rozema. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij uitvaartverzorger Monuta. Zij stellen 1.500 euro beschikbaar voor de familie.

De familie Rozema uit Klazienaveen verloor eerder dit jaar al hun zoon als gevolg van de ziekte van Duchenne. Hun andere zoon, die ook lijdt aan een spierziekte, werd getroffen door een longontsteking. Gisteren, een dag voor Kerst, brandde ook nog eens hun rolstoelbus, waarmee ze hun zoon vervoeren, volledig uit.

Goed voorbeeld

Nu komt er dus uit onverwachte hoek hulp voor de familie. Uitvaartverzorger Monuta, die eerder dit jaar de uitvaart van hun zoon Maik verzorgde, stelt 1.500 euro beschikbaar voor het gezin. Hiermee wil de uitvaartverzorger een steentje bijdragen aan de kosten voor een nieuwe rolstoelbus.

Elise Strijker van Monuta meldt tegenover RTV Drenthe dat het geld uit het Monuta Charity Fund komt. Zij hopen hiermee een goed voorbeeld te geven en dat andere bedrijven ook geld aan de getroffen familie doneren, zodat ze een nieuwe bus kunnen kopen.

Lees ook: Rolstoelbus brand uit in Klazienaveen: rampjaar compleet voor familie

Monuta Charity Fund

Al 15 jaar geeft Monuta geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Medewerkers van Monuta, samenwerkende assurantietussenpersonen en franchisenemers zijn ambassadeur van het fonds. Monuta weet hoe moeilijk het kan zijn om na het verlies van een dierbare de draad weer op te pakken. Met het Monuta Charity Fund dragen wij graag bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare.

Meer weten over het Monuta Charity Fund? Wil jij weten of Monuta ook iets voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op www.monuta.nl/over-monuta/monuta-charity-fund.

(Bron: RTV Drenthe)Back To Top