EEM Groepenkasten

Uniek in Klazienaveen: Bruna Klazienaveen Harry Potter Nacht 18/19 november

harry potter en het vervloekte kind bruna klazienaveenKlazienaveen – De nieuwe Harry Potter, ‘Harry Potter en het Vervloekte Kind‘, verschijnt in Nederland op zaterdag 19 november 2016. Voor wie niet kan wachten en echt de eerste wil zijn: Kom in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 november naar Bruna Klazienaveen en haal als eerste jouw exemplaar!

Als eerste jouw eigen ‘Harry Potter en het Vervloekte Kind’

Bruna Klazienaveen gaat vrijdag 18 november midden in de nacht open, om 23:45 uur om precies te zijn. Vanaf middernacht kun jij dan als eerste jouw exemplaar van het nieuwste Harry Potter boek kopen. Bruna Klazienaveen is dan geopend tot zaterdag 19 november 1.00 uur. Je hebt dus ruim een uur de tijd om als eerste de nieuwe Harry Potter te bemachtigen.

‘Een waar feest!’

Een dergelijke actie, ’s nachts de winkel geopend, is uniek in Klazienaveen. Harry Omlo van de Bruna: “Dat willen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Precies vanaf de allereerste minuut al de nieuwste Harry Potter kopen, midden in de nacht om 00.00 uur, is natuurlijk wel bijzonder. We maken er daarom een waar feest van, met hapjes, drankjes en andere leuke acties. Ook zal het super leuk worden voor wat betreft de aankleding. Iedereen is van harte welkom, of ze nou wel of niet een boek kopen.”

Bruna Klazienaveen Harry Potter Nacht

Ben je nieuwsgierig? Kun jij ook niet wachten en wil jij ook als eerste jouw exemplaar van ‘Harry Potter en het Vervloekte Kind’? Kom dan vrijblijvend langs tijdens de Bruna Klazienaveen Harry Potter Nacht en laat je verrassen!

Boek bestellen

Wij jij ook graag als eerste je boek, maar kun je niet komen tijdens de Harry Potter Nacht? Dan kun je het boek ook bestellen. Er ligt een intekenlijst bij de kassa, maar je mag natuurlijk ook bellen, mailen of een bericht op Facebook plaatsen. Op 19 november ligt het boek dan voor je klaar!

Bruna Klazienaveen

Langestraat 111
7891 GG Klazienaveen
Telefoon: (0591) – 31 88 51
E-mail: bruna8195@brunawinkel.nl
Facebook: Bruna Klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top