EEM Groepenkasten

Unive komt naar je toe in Klazienaveen!

unive komt naar je toe in klazienaveenKlazienaveen – Om het onze klanten makkelijk te maken in de drukke decembermaand, openen we vanaf woensdag 7 december een tijdelijke winkel aan de Echtenstraat 6 in Klazienaveen. Dit is het pand van Toscana, naast slagerij Jellema.

We merken dat het in de decembermaand altijd enorm druk is in onze winkel in Emmen. Met name spelen er veel vragen over de zorgverzekering. Als men wil overstappen of veranderen, moet dit immers in december geregeld worden. Bestaande relaties komen langs om te kijken of het pakket wat men heeft nog aansluit op de meest actuele situatie. Nieuwe relaties komen voor een pakketvergelijking met de huidige zorgverzekering.

Dit heeft ons op het idee gebracht om onze relaties op te zoeken in de decembermaand en een tijdelijke winkel in Klazienaveen te openen. Adviseur Bert Schonewille is in de tijdelijke winkel aanwezig om je verder te helpen met al je vragen. Vanaf woensdag 7 december staan we van 10.00 tot 17.00 uur voor je klaar op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag! Op vrijdag 30 december is onze tijdelijke winkel voor het laatst geopend.

Iedereen kan bij ons terecht voor alle vragen over de zorgverzekering. Of je nu al een zorgverzekering hebt bij Unive of je wilt weten wat Unive voor jou kan betekenen met betrekking tot de zorgverzekering. We nemen graag de tijd om samen te kijken naar de beste oplossing waarbij we jouw wensen en jouw situatie als uitgangspunt nemen.

Er is al een Unive Zorgverzekering voor € 98,75 per maand. We vertellen er graag mee over!

Iedereen die de zorgverzekering laat vergelijken, of een nieuwe zorgverzekering afsluit, ontvangt een lekkere attentie!

Uiteraard is iedereen ook van harte welkom als er andere vragen zijn over de verzekeringen. Graag tot ziens aan de Van Echtenstraat 6 in Klazienaveen!

Team Unive EmmenBack To Top