EEM Groepenkasten

V.E.V. presenteert nieuwe hoofdtrainer en nieuwe sponsor

vev Klazienaveen-Noord met trainer Anne ChristKlazienaveen-Noord – Met ingang van komend seizoen gaat Anne Christ aan de slag als hoofdtrainer bij V.E.V. Anne komt over van VCG Geesbrug waar hij dit seizoen de hoofdmacht onder zijn hoede had.

De oefenmeester uit Nieuw Dordrecht zette zijn handtekening onder een 1-jarig contract.

Na het terugtrekken van het 1e elftal in de huidige jaargang heeft het bestuur van V.E.V. hard gewerkt om weer een 1e elftal te presenteren. Het bestuur van V.E.V. geeft aan dat na een aantal gesprekken er snel duidelijk kwam over de toekomst van het nieuwe 1e elftal.

Met het aantrekken van Anne Christ als trainer verwacht het bestuur een goede fundering te leggen voor de sportieve toekomst van V.E.V.

Inzet, passie en gezelligheid

“Ik kom naar V.E.V. om een goed presterend 1e elftal te vormen met daarin de kenmerken: inzet, passie en gezelligheid. Van daaruit komen de punten vanzelf. Mijn doelstelling is om zo hoog mogelijk in de 5e klasse te eindigen”, aldus Anne Christ.

Nieuwe hoofdsponsor

Drukkerij Hermans is vanaf seizoen 2018-2019 de nieuwe hoofdsponsor van V.E.V. 1. Het sponsorcontract word aangegaan voor de duur van 3 jaar. Vanaf de winterstop speelt het 3e elftal al in de shirts van Drukkerij Hermans.

Nieuwe spelers

Uiteraard zijn is V.E.V. nog opzoek naar nieuwe spelers voor zowel 1e als 2e elftal. Dus val je buiten een selectie of heb je geen kansen bij je huidige club? Wacht dan niet! Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Jeroen Mulder via telefoonnummer 06-51 18 52 54.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top