EEM Groepenkasten

Vacature: Woonsfeer Heine zoekt vloerenlegger/stoffeerder

Heine WoonsfeerKlazienaveen – Woonsfeer Heine Klazienaveen is vanwege toenemende opdrachten op zoek naar een vloerenlegger/stoffeerder.

Topproducten

Woonsfeer Heine is al ruim een halve eeuw een begrip in Klazienaveen en verre omstreken. Heine Woonsfeer streeft naar de hoogst mogelijke service en kwaliteit voor haar klanten. Woonsfeer Heine levert dan ook uitsluitend topproducten. Klanten kunnen vertrouwen op onze kennis en ervaring met alles wat op het gebied van wonen en woninginrichting te verkrijgen is.

Vloerenlegger/stoffeerder

Woonsfeer Heine is vanwege toenemende opdrachten op zoek naar een gemotiveerde vloerenlegger/stoffeerder. Van de nieuwe medewerker wordt verwacht dat hij/zij verantwoordelijkheidsgevoel bezit en breed inzetbaar is. Hij/zij moet in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Ervaring in de branche is gewenst, maar leerling-stoffeerders worden ook uitgenodigd om te solliciteren. Daarnaast is het belangrijk om in verband met de aard van de werkzaamheden geen 8.00 tot 18.00 uur mentaliteit te hebben. Ben jij diegene die de uitdaging aangaat om het niveau te evenaren die de klant van ons gewend is?

Reactie

Indien u zich herkent in bovenstaande, zien wij graag uw reactie voor 20 mei aanstaande tegemoet. Sollicitaties voorzien met uw CV kunnen uitsluitend per e-mail naar  info@woonsfeerheine.nl ter attentie van de heer en mevrouw Heine.

 

Woonsfeer Heine
Doorndistel 16
7891 WT Klazienaveen
Tel +31 (0)591 312223
Website: http://www.woonsfeerheine.nl
E-mail: info@woonsfeerheine.nlBack To Top