EEM Groepenkasten

Vader en zoon Fuhler samen naar WK Rotterdam

Theo Fuhler Jordi Fuhler Vader en zoon Fuhler KlazienaveenKlazienaveen – Vader Theo Fuhler en zoon Jordi Fuhler zullen samen aan de start staan bij het WK Triathlon op 17 september in Rotterdam tijdens de Grand Final van de World Triathlon Agegroup Series.

Vader Theo Fuhler is al jaren triathleet. Ooit begonnen door het enthousiasme van zijn buurman, maar later door het drukke leven tijdelijk gestopt. Toen hij echter Thomas van der Wal als collega kreeg begon het triathlonbloed weer te kriebelen en niet onverdienstelijk. Momenteel maakt hij deel uit van het 1e divisieteam van triathlonteam de Boks en onlangs heeft hij zich in Heerenveen niet onverdienstelijk geplaatst voor het WK 45+ in Rotterdam.

Triathlonvirus

Zoon Jordi Fuhler is pas sinds een jaar actief in de triathlonwereld. Voorheen deed hij af en toe een wedstrijd mee zonder er voor te trainen, maar sinds oktober is hij ook gegrepen door het triathlonvirus. Sinds die tijd is hij lid van Triathlonteam De Boks in Klazienaveen en Triathlonteam Tritanium in zijn studiestad Groningen. Onlangs plaatste hij zich bij de Speedman in Groningen voor de WK in de categorie 16-19 jarigen.

Beide zullen in Klazienaveen in actie komen op de Triathlon Klazienaveen. Theo op de halve triathlon en Jordi op de sprint-afstand.Back To Top