EEM Groepenkasten

De vakantie staat voor de deur evenals de caravan

kikkers op reisMet de vakantie die voor de deur staat, zijn er ook de bekende vakantieplannen en staat veelal ook de caravan voor de deur. Met de leus ‘Vakantieplannen? Hou rekening met uw buren!’ probeert de gemeente uw aandacht te trekken en op deze wijze eventueel mogelijke overlast voor uw buren te beperken.

‘Vakantieplannen? Hou rekening met uw buren!’ De zomervakantie is aangebroken. Voor veel mensen hét moment om er op uit te gaan. Een heerlijk vooruitzicht. Maar hou daarbij rekening met uw buren. Sommige mensen hebben de vouwwagen, caravan of camper weken voor vertrek al bij huis staan. En dat kan leiden tot parkeerproblemen in de buurt. Beperk daarom het parkeren van vouwwagen, caravan of camper op openbare weg.

APV

In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Emmen staat dat u tussen 1 mei en 1 september uw vouwwagen, caravan of camper maximaal veertien aaneengesloten dagen op de openbare weg mag parkeren. Buiten deze periode mag uw vouwwagen, caravan of camper niet langer dan vijf aaneengesloten dagen op de openbare weg staan. Parkeert u langer? Dan riskeert u een boete van 90 euro, exclusief de administratiekosten.

Een fijne vakantie!

(Bron: gemeente Emmen)Back To Top