EEM Groepenkasten

Vanaf morgen in Klazienaveen: Sjantique

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016 08Klazienaveen – Vanaf morgen is Klazienaveen weer een hele mooie winkel rijker: Sjantique van eigenaresse Jantje Hemme. Sjantique levert dameskleding, schoenen en accessoires. Achter in de winkel is J.H. Nailstyling gevestigd.

Eigenaresse Jantje Hemme (41) uit Klazienaveen heeft tot december vorig jaar, 18 jaar lang, bij een tankstation in Coevorden gewerkt. Bovendien heeft ze al ruim 12 jaar lang een eigen nagelstudio en verkocht ze al wat kleding. Dat deed ze er in haar vrije tijd nog even bij. Toen ze daar ontslag kreeg, ging ze dan ook niet bij de pakken neerzitten, maar dat zag ze meer als een kans. Een kans om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Het resultaat mag er zijn en iedereen kan dat vanaf morgenochtend 11.00 uur zelf komen bekijken in haar nieuwe winkel aan de Van Echtenstraat 16 (schuin tegenover Expert).

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016

“Mijn droom wordt werkelijkheid!”

“Ik dacht, ik probeer het gewoon. Dit heeft mij altijd al getrokken en nu kreeg ik de kans. Ik ga mijn droom werkelijkheid maken!”, zegt een dolenthousiaste Jantje. “We hebben het zeer druk gehad met de verbouwing. Mijn man, vrienden en vriendinnen, kennissen, echt iedereen heeft heel hard gewerkt om het in zo’n korte tijd te verbouwen tot wat het nu is. Echt geweldig! Ook op Monique, die nu nog hard aan het werk is om de puntjes op de i te zetten, kan ik altijd op terug vallen. Zij kan straks eventueel als het nodig is af en toe ook bijspringen in de winkel.”

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016

Sjantique

De naam Sjantique heeft Jantje samen met een kennis bedacht. “Ik wou geen naam als Jantjes Boetiek of iets dergelijks, want zoiets bestaat natuurlijk al in Klazienaveen (Sandra’s Boetiek, red.). Toch wou ik wel iets met boetiek erin. En iets met mijn eigen naam, ik heet eigenlijk Jantien. Na veel proberen kwamen wij uiteindelijk op een samentrekking van Jantien en Boutique (Frans voor boetiek): dat werd dus Sjantique. Dat bekt wel lekker en ligt ook goed in het gehoor.”, vertelt Jantje.

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016

Betaalbare dameskleding, schoenen en accessoires

Sjantique verkoopt betaalbare dameskleding voor een hele brede doelgroep (letterlijk en figuurlijk) in het middensegment van het merk G-maxx, voor jong en oud en in de maten van xs tot en met XXL of maatje 48. G-maxx wordt onder andere gedragen door de sterren van Goede Tijden Slechte Tijden. “Ik ben de enige in de omgeving die dit merk mag verkopen. Ik heb het alleen recht hiervoor in dit gebied.”, zegt een trotse Jantje, die zelf de inkoop voor haar winkel doet. “Naast dameskleding verkoop ik ook schoenen en accessoires. Die accessoires doe ik samen met Decoshop in Emmen. Echt hele leuke en vooral betaalbare woonaccessoires. Het dient ter decoratie, maar ook tegelijk voor de verkoop. Echter heel erg leuk.”

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016

J.H. Nailstyling

Achter in de winkel heeft Jantje nog plaats gemaakt voor haar eigen nagelstudio J.H. Nailstyling (zie haar JhNailStyling).

Morgen, donderdag 3 maart 2016, om 11.00 uur is de grote opening. “Iedereen is van harte welkom om tijdens de opening en natuurlijk ook ver daarna!”, lacht Jantje.

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016

Adres

Sjantique
Van Echtenstraat 16
7891 LM Klazienaveen
Telefoon: 06 – 51 10 11 79
Facebook: binnenkort is de facebookpagina Sjantique ook in de lucht, maar nu nog even niet. Wel de pagina JhNailStyling.

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016

sjantique jh mailstyling klazienaveen 2016Back To Top