EEM Groepenkasten

Vanavond Wereldlichtjesdag in Klazienaveen

wereldlichtjesdagKlazienaveen – Vanavond, zondag 10 december 2017, wordt weer Wereldlichtjesdag in Klazienaveen gehouden. De organisatie is in handen van Wereldlichtjesdag Klazienaveen / Rouw- en verliesbegeleiding de Vuurtoren.

Wereldlichtjesdag

Wereldlichtjesdag wordt elk jaar over de hele wereld gehouden op de 2e zondag van december. Het is de bedoeling om samen zoveel mogelijk lichtjes te laten branden. Om 19.00 uur lokale tijd worden de kaarsjes aangestoken. Dit ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het geleden is. De een herdenkt een heel jong kind, de ander een volwassen kind. Bij de een is het verlies nog heel vers, bij de ander is het misschien al tientallen jaren geleden. De pijn, het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden de mensen die hierbij aanwezig zijn.

De organisatie weet hoe belangrijk deze mogelijkheid om te herdenken is. Voor de een is het een moment voor zichzelf, voor de ander juist een moment om even met elkaar stil te kunnen staan bij het verdriet.

Iedereen is welkom

De organisatie nodigt iedereen uit om te komen en met elkaar zoveel mogelijk lichtjes te laten branden. Meer informatie en exacte tijden volgen binnenkort.

Bijdragen

Wil jij als persoon of organisatie een bijdrage leveren aan Wereldlichtjesdag Klazienaveen, iedere vorm van sponsoring of donatie is van harte welkom. Ook is het mogelijk een gedicht aan te leveren. De organisatie zal dit een plekje geven tijdens de bijeenkomst.

wereldlichtjesdag

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.verliesbegeleidingdevuurtoren.nl, stuur een mailtje naar info@verliesbegeleidingdevuurtoren.nl of bel met Patricia van Harteveld, 06 – 52 19 70 42.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top