EEM Groepenkasten

Vandaag Old- en Youngtimer Meeting in Barger-Oosterveen

Klazienaveen Old- en Youngtimer Meeting 2017 klazienavener youngtimer vriendenKlazienaveen – Vandaag, zondag 7 mei 2017, wordt de eerste editie van de Klazienavener Old- en Youngtimer Meeting op het terrein van de IJsvereniging Barger-Oosterveen aan de Veenhoeksweg 56 in Klazienaveen gehouden.

Eerste Old- en Youngtimer Meeting

De organisatie van het Old- en Youngtimer Meeting is in handen van de Klazienavener Youngtimer Vrienden, die voorheen ook de Opel Meetings organiseerden.  De organisatie heeft besloten het over een heel andere boeg te gooien en zich niet alleen meer te richten op Opels, maar op de zogeheten Youngtimers. Een Youngtimer is een auto dat minimaal 20 jaar oud is. Uiteraard zijn ook net-niet youngtimers ook van harte welkom. In principe is alles welkom: van auto’s, motoren en trekkers tot brommers en scooters. Die mogen van elk merk en elk type zijn.

De Old- en Youngtimer Meeting begint vandaag om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Tijdens het evenement zijn onder andere Het Keverhuis en Jagersma Miniaturen aanwezig voor de aankleding en verkoop van onderdelen en miniaturen.

Opel Meeting Klazienaveen 2016

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op:

Gratis entree

Het evenement is gratis voor bezoekers. Deelnemers aan het evenement betalen € 5,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden.

Wat: Old- en Yougtimer Meeting
Wanneer: zondag 7 mei 2017 van 9.00 tot 17.00 uur
Waar: Op het terrein van IJsvereniging Barger-Oosterveen, Veenhoeksweg 24, Klazienaveen

Opel Treffen 2015 Veenhoeksweg (35)Back To Top