EEM Groepenkasten

Vanmiddag laatste Sinterklaashuis Klazienaveen van dit jaar

sinterklaashuis noorderbreedte kdv de wiebelboot klazienaveen 2016Klazienaveen – Vandaag, zondag 27 november 2016, is alweer de laatste dag van dit jaar dat de kinderen een bezoekje kunnen brengen aan Sinterklaas in het Sinterklaashuis in Klazienaveen.

Gratis toegang

Het Sinterklaashuis was 2 weken lang gevestigd in Wijk- en dienstencentrum ‘De Noorderbreedte’ aan de Meteoor 3 in Klazienaveen. Het Sinthuis was vanaf zaterdag 19, zondag 20, zaterdag 26 en dus vandaag, zondag 27 november voor iedereen gratis toegankelijk. Tussendoor was het Sinterklaashuis exclusief af te huren voor onder andere scholen, verenigingen en overige groepen.

Lees ook: Enorme drukte tijdens opening Sinterklaas Klazienaveen

sinterklaashuis noorderbreedte kdv de wiebelboot klazienaveen 2016

Laatste keer in 2016

Vanmiddag is het Sinterklaashuis nog één keer geopend. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen de kinderen dit jaar nog één keer een bezoekje brengen aan Sinterklaas en de verschillende kamers bezoeken waar ze cadeautjes kunnen inpakken en in de schoorsteen kunnen gooien, oud-hollandse spelletjes kunnen doen, pepernoten kunnen bakken en natuurlijk met Sinterklaas, Zwarte Piet en zelfs met Amerigo (het paard van Sinterklaas) op de foto kunnen.

Kijk voor meer informatie of foto’s op www.sinthuisklazienaveen.nl.

sinterklaashuis noorderbreedte kdv de wiebelboot klazienaveen 2016

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top