EEM Groepenkasten

Veel belangstelling voor kerstmarkt Zwartemeer

zwartemeer, kerstmarktKlazienaveen/Zwartemeer – De Werkgroep  “Centrumgroep Zwartemeer” kan terugkijken op een zeer geslaagde kerstmarkt van zondag 20 december. Vele honderden vereerden het grensdorp Zwartemeer met een bezoekje aan het mooie met kerstversieringen opgetuigde centrum.

Het centrum was prachtig aangekleed en er waren bijzonder veel  kraampjes met onder andere kerstartikelen. Tevens waren er veel andere activiteiten, door meer dan 15 lokale verenigingen en/of stichtingen, die deze kerstmarkt verrijkten met hun aanwezigheid. zwartemeer, kerstmarktKerstmuziek was er te horen, maar ook waren er optredens van accordeonisten en het kinderkoor ‘Yeala’ liet van zich horen. Heel even ontstond er wat verwarring, want was het nu Sinterklaas die het dorp aandeed of was het de Kerstman?

zwartemeer, kerstmarktNaast een hapje en een drankje, waaronder warme gluwein en chocolademelk of een biertje, maar ook een lekkere kop koffie met eventueel iets erbij ontbrak niet. De Kerstman was uiteraard weer aanwezig en liep rond, lekkere koekjes uitdelend aan de kinderen. zwartemeer, kerstmarktMaar ook de kersttrein denderde weer door het dorp met een gratis rondritje, heel veel kinderen maakten hiervan graag gebruik en genoten zichtbaar van het ritje.

zwartemeer, kerstmarktSupermarkt Spar Kroeze hield een verloting. Met het invullen van een gratis lot voor iedere bezoeker aan de kerstmarkt kon een kerstpakket ter waarde van 50 Euro gewonnen worden. Met het schrijven van dit artikel was de trekking nog niet bekend. Indien u verhindert was of gewoon niet geweest bent, hebt u een stuk gezelligheid gemist, misschien tot de kerst in 2016? zwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarktzwartemeer, kerstmarkt

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top