EEM Groepenkasten

Veel belangstelling voor overnamen Zorggroep Heerendordt

heerendordt thuiszorg dagzorg klazienaveenKlazienaveen – Volgens curator Rob Greene is er veel belangstelling voor de overname van de failliete Zorggroep Heerendordt in Klazienaveen.

Volgens curator in het faillissement mr. Rob Greene van Dommerholt Advocaten in Assen hebben zich inmiddels zo’n 10 zorginstellingen gemeld voor de eventuele overname en een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Dat laatste is nodig omdat er tijdens de onderhandelingen cijfers op tafel komen die niet voor de buitenwereld bestemd zijn.

Enkele kandidaten

Alhoewel Geene zelf geen namen noemt, meent het personeel van Heerendordt wel enkele kandidaten te kennen: De ZorgZaak uit Hoogeveen, Icare, TSN en Dokter worden genoemd. Deze partijen zijn nu ook al in Zuidoost-Drenthe werkzaam.

Directeur van de in 1993 opgerichte ZorgZaak Ruud Slot heeft deze belangstelling tegenover het Dagblad van het Noorden bevestigd. Verder wil hij daar geen mededelingen over doen.

Tot einde van het jaar

De 300 mensen die op dit moment nog voor Heerendordt werken mogen van de rechtbank tot het einde van het jaar zorg blijven verlenen, in de hoop dat voor die tijd de overname is afgerond.Back To Top