EEM Groepenkasten

Veel blije mensen tijdens kerstwandeltocht op Erica

ericarre, ericaErica – Zaterdagavond 19 december werd op Erica een kerstwandeltocht georganiseerd door het theaterkoor Ericarré. De werkgroep bestaande uit zes koorleden kijkt terug op een zeer geslaagde avond.

Blije mensen

De wandeling werd zowel door de ongeveer 350 deelnemers, alsook door de dorpsbewoners als zeer positief ervaren. “Allemaal blije mensen, en een goede sfeer, daar doe je het voor” aldus Tonnie Pijnaker, één van de organisatoren.

De start was achter de katholieke kerk, in de sfeervolle theaterkuil van de scouting. Vanaf hier nam een verteller iedere keer een gezelschap mee op een tocht door het dorp. ericarre, ericaericarre, ericaericarre, ericaericarre, ericaericarre, ericaOnderweg werden de wandelaars getrakteerd met optredens van een kinderkoor, koor Believe en het theaterkoor Ericarré. De tocht eindigde in ’t Schienvat, waar de deelnemers onder het genot van een kop snert en broodjes konden luisteren naar pianomuziek en zang van de zussen Esther en Anna Groenhof.

“ Van Goede Grond”

Een groot aantal vrijwilligers zorgde ervoor om het gebeuren soepel te laten verlopen. De scouting had bij het evenement een groot aandeel in de uitvoering van de tocht geleverd. Tijdens het evenement, dat mede mogelijk gemaakt werd door “ Van Goede Grond” van de culturele Drentse Gemeente Emmen, stelden enkele ondernemers hun pand ter beschikking voor optredens en/of zorgden voor een hapje of drankje.

(Foto’s: Bert Springer)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top