EEM Groepenkasten

Veenloopcentrum houdt Drie Koningen Wandeling door het Bargerveen

Drie Koningen Wandeling Veenloopcentrum Bargerveen 2018Weiteveen/Bargerveen – Morgen, zondag 7 januari 2018, houdt het Veenloopcentrum een winterwandeling rondom Weiteveen. Een mooie gelegenheid om met het hele gezin de goede voornemens ook in daden om te zetten, door gezond en gezellig 2018 te beginnen.

Natuurgebied Bargerveen

De route is bewegwijzerd en gaat voor het grootste deel door natuurgebied het Bargerveen. Je komt ook langs de nieuwe schaapskooi en de nog in aanbouw zijnde runderstal en schaapherderswoning. In verband met de werkzaamheden is het erf nog niet toegankelijk voor publiek.

Midwinterhoornblazers

De Drie Koningen, Caspar, Melchior en Balthazar zullen ook van de partij zijn. Tevens zul je Midwinterhoornblazers en accordeonmuziek tegenkomen. Onderweg is er koffie, thee, warme chocolademelk en nieuwjaar rolletjes.

Aanmelden

De start is tussen 11.00 en 13.00 uur bij het Veenloopcentrum aan de Zusterweg 17 in Weiteveen. De afstand is 6 kilometer en de wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden kan tussen 11.00 en 13.00 uur. Voorinschrijving kan per e-mail: info@veenloopcentrum.nl.

De prijs van deze Drie Koningen Wandeling bedraagt € 5,00 en dat is inclusief koffie, thee of warme chocolademelk en nieuw jaar rolletjes. Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts € 2,50. Tegen betaling is op de route ook snert en/of worstenbroodjes verkrijgbaar.

TIP: Goede kleding en schoenen en eventueel een verrekijker.

Kijk op www.veenloopcentrum.nl voor meer informatie.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top