EEM Groepenkasten

Veenpark in de race als ‘Leukste uitje van Drenthe’

compascumer dagen veenpark veenmuseum barger compascum 2015Barger-Compascuum – Het Veenpark in Barger-Compascuum is in de ANWB-verkiezing genomineerd als ‘Leukste uitje van Drenthe 2018’.

Doormiddel van stemmen konden leden van de ANWB een kandidatenlijst bepalen. Zo’n 100.000 stemmen zijn er binnen gekomen. De ANWB heeft daarop een lijst met 10 kandidaten samengesteld. Eén van die kandidaten is het Veenpark.

Overige nominaties ‘Leukste uitje’

De andere nominaties in Drenthe zijn: Stedelijk Museum Coevorden, Zoo Bizar in Orvelte, Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen, Outdoor Klimpark in Grolloo, het Gevangenismuseum in Veenhuizen, Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold, Breeland Recreatie in Assen, Keramiektuinen Galerie Harwi in Eeserveen en SpaWell in Peize.

Vakantiebeurs Utrecht

De winnaars worden tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Vakantiebeurs in Utrecht op dinsdag 9 januari 2018 bekend gemaakt.

De verkiezing ‘Leukste Uitje’ wordt al voor de 8e keer door de ANWB gehouden. De laatste winnaar van het ‘Leukste uitje van Drenthe’ is Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen, die ook dit jaar weer tot de genomineerden behoord.

Leukste uitje over de grens

Nieuw dit jaar is de verkiezing ‘Leukste uitje over de grens’.

Kijk voor meer informatie op www.anwb.nl.

(Bron: anwb.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top