EEM Groepenkasten

Veilig door de herfstperiode en goed voorbereid op de winter

Auto Lanting multi merk dealer-winteractie klazienaveen.

In de ochtenden schommelen de temperaturen alweer rond de 7 graden. Dit betekent voor de automobilist veranderende rij-omstandigheden. De ochtenddrukte is groter doordat het donkerder is en het verkeer onderhevig is aan mist en neerslag. De Multi Merk Dealer uit Klazienaveen legt uit waar je als automobilist in dit jaargetijde bij stil moet staan.

Om veilig de herfstperiode door te komen is het belangrijk beschikking te hebben over goede ruitenwissers en heldere verlichting. “Het laten nakijken is bij Multi Merk Dealer Lanting een gratis service, als een soort herfstcheck”, aldus Erik Lanting. Dit is eenvoudig te combineren met een kleine servicebeurt of de APK keuring. Bij een matige kwaliteit van een van de veiligheidspunten wordt er een scherpe offerte gemaakt voor de vervanging. De Multi Merk Dealer is immers dealer van Best Buy onderdelen: A-kwaliteit tegen de laagste prijs.

De winter is in aantocht

De wintermaanden in Nederland worden dit jaar gemiddeld tot iets kouder dan normaal. Het fenomeen winterband begint weer te leven, maar wanneer is een dergelijke band nu te adviseren? Bij temperaturen onder de 7 graden celsius en op nat wegdek biedt de winterband meer grip. Dit komt omdat het rubber dat gebruikt wordt zachter is en er zogenaamde lamellen in het profiel van de winterband zitten. Deze banden zijn te herkennen aan het sneeuwvlok symbool.

Het advies van de ANWB

De ANWB adviseert winterbanden voor automobilisten die iedere dag op hun auto moeten kunnen vertrouwen en voor wie met de auto op wintersport gaat. Stel, je rijdt met 50 km/h in een gemiddelde moderne auto. Op een droge weg is de gemiddelde remweg (zonder reactietijd) zo’n 12 meter, op nat wegdek zo’n 14 à 15 meter. Op sneeuw is dit voor een auto met winterbanden al gemiddeld 30 meter en voor een auto met zomerbanden 65 meter.

Een veilig en aantrekkelijk aanbod !

Tot en met 15 november profiteert u van een aantrekkelijk aanbod bij de Multi Merk Dealer in Klazienaveen. Bij de reservering van een nieuwe set winterbanden worden direct uw ruitenwissers vervangen, geheel gratis! De montage van de winterbanden kan in november plaatsvinden. Multi Merk Dealer Lanting, gevestigd aan de Brugstraat 153, kan u adviseren over alle typen banden en u de juiste bandmaat aanbieden. Maak een afspraak: bel 0591-312220 of ga naar autolanting.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top