EEM Groepenkasten

Verbeteringen Langestraat in laatste fase

Lydl, aldi, werkzaamheden, klazienaveen,Klazienaveen – De aanpassingen aan de Langestraat ter hoogte van de Action, Boni, Lydl en de Aldi verkeren in de laatste fase.

Verbeterd

De parkeerstroken zijn verdiept en verbreedt, maar ook het gehele wegdek is verbeterd tot aan het TINQ-tankstation. Een mogelijke valpartij op dit gedeelte met een tweewieler, vanwege de in een zeer slechte staat verkerende oude bestrating, is de kans hierop nu behoorlijk verminderd.

Fietsrekken

De werknemers van Hemmen BV waren nog druk bezig de fietsrekken bij de Lydl weer in orde te maken. Deze hebben tijdens de werkzaamheden tijdelijk het veld moeten ruimen, maar ze staan er weer!werkzaamheden Langestraatwerkzaamheden Langestraat Vanmorgen leek het erop dat de werkzaamheden ook op dit laatste gedeelte zo goed als gereed zijn ter hoogte van de Lydl en Aldi en het TINQ tankstation. De werkzaamheden van de gehele klus, wat gestart is op 26 oktober, zou tot 18 december duren. Naar verwachting zullen dan nu ook de werkzaamheden aan de binnenbocht van de kruising Pastoor Jongeriusstraat – Langestraat, tussen de winkels Scapino en de Wibra in het centrum van Klazienaveen, beginnen.

Lees ook: Vorderingen verbreding Langestraat bij Action/Lidl/Aldi

Lees ook: Vorderingen verbreding Langestraat bij Action/Lidl

Lees ook: Verbreding Langestraat bij Action/Lidl is begonnen

Lees ook: Reconstructie wegwerkzaamheden Langestraat vanaf eind oktober tot eind decemberBack To Top