EEM Groepenkasten

Verbreding Langestraat bij Action/Lidl is begonnen

klazienaveen verbreding langestraatKlazienaveen – Afgelopen maandag is de reconstructie van de Langestraat bij de Wibra/Action/Lidl in Klazienaveen begonnen.

Deze reconstructie zal gaan plaatsvinden tussen 26 oktober en 18 december tijdens de normale werkdagen en werktijden. Onder andere de binnenbocht van de kruising Pastoor Jongeriusstraat – Langestraat, tussen de winkels Scapino en de Wibra in het centrum van Klazienaveen, wordt bij deze werkzaamheden ruimer gemaakt.

De winkels zijn gewoon bereikbaar, deels per auto, deels per voet of op de fiets. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Krappe bocht

De bocht is sowieso al ontzettend krap als je er met de auto langs rijdt en al helemaal als je elkaar daar ook nog tegenkomt. Voor vrachtwagens is het daar al helemaal niet te doen. Daar komt nu dus verandering in.

Omdat tijdens de werkzaamheden een groot deel van de parkeerplaatsen niet bereikbaar zijn, mag er zolang op het pleintje voor de Wibra/Scapino bij het kanaal worden geparkeerd.

klazienaveen verbreding langestraat

Lees ook: Reconstructie wegwerkzaamheden Langestraat vanaf eind oktober tot eind december

Lees ook: Bocht in centrum Klazienaveen wordt ruimer gemaakt

klazienaveen verbreding langestraat klazienaveen verbreding langestraat klazienaveen verbreding langestraat klazienaveen verbreding langestraat klazienaveen verbreding langestraatBack To Top