EEM Groepenkasten

Verdachte van moord op Ralf Meinema blijft langer vastzitten

kofferbakmoord stieltjeskanaal klazienaveen ralf meinemaKlazienaveen/Emmen – Hans O., de man die ervan wordt verdacht Klazienavener Ralf Meinema te hebben vermoord, blijft langer vastzitten. Het voorarrest van de 39-jarige Emmenaar werd woensdag door de raadkamer van de rechtbank in Assen met 1 maand verlengd.

Vorig jaar op 31 maart werd het lichaam van Meinema (31) gevonden in de kofferbak van zijn eigen Mercedes. De auto hing half in het Stieltjeskanaal tussen Zandpol en Coevorden. De kofferbak stak nog boven het water uit. Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat Meinema in de uren daarvoor is overkomen.

Lees ook: Opsporing Verzocht levert 11 tips op over moord op Ralf Meinema

O. werd op 14 februari opgepakt in zijn huis in de Rietlanden in Emmen. In die omgeving was ook het laatste telefoonsignaal van Meinema opgevangen op de avond voordat zijn lichaam werd gevonden.

Achter gesloten deuren

Eind volgende maand verschijnt O. opnieuw voor de raadkamer. Die zitting zal achter gesloten deuren plaatsvinden. Mocht zijn voorarrest dan opnieuw worden verlengd, dan zal de eerste openbare zitten een maand later plaatsvinden.

O. zit nog altijd in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat, verder met niemand. Daarom willen het Openbaar Ministerie en advocaat Nico Meijering op dit moment nog niks kwijt over deze zaak.

(Bron: dvhn.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top