EEM Groepenkasten

Verdiende nederlaag voor Zwartemeer bij Stadskanaal

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen/Stadskanaal – Zwartemeer mocht geen enkele aanspraak maken op meer dan een nederlaag bij Stadskanaal. Beide partijen voetbalden niet al te best, maar Stadskanaal toonde wel de inzet en vechtlust die Zwartemeer leek te ontberen.

Kansen waren spaarzaam maar Stadskanaal wist hun kansen voldoende te benutten. In de eerste helft viel een hoge bal tussen de verdedigers van Zwartemeer op 5 meter van het doel. En aangezien niemand ingreep kon een Stadskanaal speler vrijelijk inkoppen voor de 1-0. Stadskanaal kreeg nog een dot van een kans in de eerste helft voor de 2-0 maar zij misten voor open doel.

Rood

In de tweede helft werd het niet veel beter bij Zwartemeer. Toen ook nog Harrie Gerdes met rood moest vertrekken leek het helemaal over voor Zwartemeer. Stadskanaal speelde het numerieke overwicht echter slecht uit maar kwam defensief niet in de problemen. Via een kopbal scoorden ze nog de 2-0 en keeper Justin Verschoor stopte nog een keihard schot van Denny Feiken uit een vrije bal en voorkwam daarmee de 3-0.

Inhaalwedstrijd Twedo op Paasmaandag

Paasmaandag moet Zwartemeer aantreden bij Twedo voor een inhaalduel uit de 1e periode. Duidelijk is dat Zwartemeer dan uit een ander vaatje zal moeten tappen om tot enig succes te kunnen komen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top