EEM Groepenkasten

Verdiende overwinning Zwartemeer bij Raptim

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen/Coevorden – vv Zwartemeer heeft zondag een verdiende overwinning gehaald bij Raptim, waardoor de Coevordenaren hun kampioensfeest nog eventjes uit moeten stelen.

Raptim zou bij winst op Zwartemeer kampioen kunnen worden deze middag. Zwartemeer was er echter alles aan gelegen om dat niet tegen hen te laten gebeuren. De in de afgelopen wedstrijd tegen DVC gemiste vechtlust was tegen Raptim zeker wel aanwezig.

Het was een meer spannende dan fraaie wedstrijd, waarin Raptim in de beginfase de wat betere kansjes had. Vervolgens ontstond een meer evenwichtige wedstrijd met weinig kansen. De grootste kans was voor Zwartemeer toen Melroy Hemme alleen op de keeper af kon gaan maar zijn zwakke schuiver was een prooi voor de keeper.

Meer druk

In de tweede helft had Zwartemeer een overwicht en ontstond er meer druk op het Raptim doel. Een aantal hachelijke situaties werden ternauwernood gekeerd door de Raptim defensie en de keeper redde goed op een schot en een harde kopbal. Melroy Hemme schoot in de 79e minuut Zwartemeer verdiend op 0-1.

Raptim probeerde vervolgens nog wat aan de stand te doen maar bracht Zwartemeer niet in gevaar. Het was Zwartemeer die het gevaarlijkst was. Zo maakte Maurice Heine in de slotfase een loepzuiver doelpunt, maar ging de scheidsrechter mee met de veelvuldig onterecht vlaggende grensrechter van Raptim en keurde het doelpunt af. Zo bleef het bij 0-1, een verdiende overwinning voor Zwartemeer. Hopelijk kan de vechtlust vastgehouden worden voor de resterende wedstrijden van het seizoen zodat er nog periodetitel binnengehaald kan worden.

Aanstaande zondag wacht er een inhaalwedstrijd uit de 2e periode uit bij Sleen.Back To Top