EEM Groepenkasten

Verjaardagscadeau voor Wensstichting Drenthe (Wij laten kinderen stralen)

Wensstichting Drenthe 2018Erica – The Partyclub, een vriendengroep uit Erica, organiseert al 16 jaar in het eerste weekend van oktober een heel bijzonder verjaardagsfeest. Die vriendengroep, waarvan de samenstelling af en toe wisselt, wordt op dit moment gevormd door Rene van der Lei, Anjo Kuper, Fokert, Walter Tangenberg, Bouke Jagt, Harma Prevoo, Jan Spiegelaar en Lars Brinks.

Kleurrijk gezelschap

Om het grote aantal gasten te kunnen ontvangen krijgen zij de beschikking over een zaal in The Spot in Erica, zodat er meteen een goede bar en muziekinstallatie ter beschikking staan. En zij niet zelf met hapjes en drankjes in de weer hoeven. Het feest wordt gehouden voor en door alle stamgasten, die ieder jaar volgens een bepaald thema verkleed worden verwacht. Dit jaar mocht men zijn of haar best doen om als sprookje te verschijnen. Een kleurrijk gezelschap.

Wensstichting Drenthe 2018

Wensstichting Drenthe

Bij een verjaardagsfeestje horen cadeaus, maar die hoeven de gasten niet mee te brengen. In plaats daarvan mogen zij een vrije gift deponeren in een bus die bij de ingang staat opgesteld. Echter, waar bij een gewoon verjaardagsfeestje de cadeaus voor de gastheer zijn, zoekt de vriendengroep ieder jaar een goed doel voor de inhoud van de bus. Dit jaar hadden zij daarvoor Wensstichting Drenthe bedacht. Om die reden gingen de gastdame en -heren dit jaar, heel toepasselijk, Wensstichting Drenthe t-shirt met een glitter glamour jasje en als enige dame Harma als sprookje Sneeuwwitje.

Wensstichting Drenthe 2018

Mooi gebaar

Als halverwege de avond alle gasten binnen zijn trekt de vriendengroep zich terug om de bus om te keren en de inhoud te tellen. De gasten hadden het duidelijk goed voor met het goede doel, want zij hadden het riante bedrag van € 2.500 in de bus achtergelaten. Een heel mooi gebaar! Het cadeau werd vervolgens dankbaar in ontvangst genomen.

Wensstichting Drenthe 2018

Wensstichting Drenthe 2018

Wensstichting Drenthe 2018

(Foto’s: Mariëlle Hensums)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top