EEM Groepenkasten

Verlichte optocht door Kainbongelstad

verlichte carnavalsoptocht emmer-compascuum

Emmer Compascuum – Op 13 februari 2015 houdt carnavalsvereniging de Kainbongels uit Emmer-Compascuum een verlichte optocht door Kainbongelstad. Deze verlichte optocht tijdens carnaval is uniek in de regio en heeft nog nooit eerder tijdens carnaval plaats gevonden.

Emmer-Compascuum trapt af met de eerste van de vier optocht dagen in de gemeente Emmen. Dit gebeurt op vrijdagavond 13 februari 2015. De optocht start om half zeven (18:30u) bij de NPBI op de Runde. Daarna rijd de optocht door het centrum het Oosterdiep WZ op en vervolgt zijn weg via de Westerlijke Doorsnee NZ naar de Westerdiep OZ, waar de optocht zal eindigen ter hoogte van de manege.

Feesttent

Bij deze manege aan het Westerdiep zal tevens op vrijdagavond en zaterdagavond een feestprogramma worden georganiseerd in de feesttent. Op vrijdagavond 13 februari staan DJ Peter Hermans van Gigant FM en Gerrit Denekamp op het podium. Op zaterdag avond 14 februari staat DJ Ferry W en Evert Wolters in de feesttent. Onze hele programma overzicht vind u op onze website www.cvdekainbongels.nl.

Carnavalsoptochten in de regio

Klik hier voor een overzicht van de carnavalsoptochten in de regio.

Alaaf!!!Back To Top