EEM Groepenkasten

Verlies voor heren Bedrocks

Marijn Mast, BedrocksVeendam – Het herenteam van Bedrocks Emmen vertrok zondagmiddag naar Veendam voor de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper The Blokes.

Het door blessures geplaagde team van Marco Mast dat voorlaatste in de 3e klasse staat, maar immer goed gemutst, voelde mogelijk een flinke nederlaag opkomen maar gaf daar weinig blijk van. Met Marijn Mast op de heuvel en Bart–Jan van de Toom achter de plaat gingen de Emmenaren goed van start.

De sterke Veendammer slagploeg kreeg weinig greep op de pitches van Mast, of de ballen kwamen ver en hoog van de knuppel, alwaar de outfielders Harry van Vondel, Arjan Koreman en Erik Tobben ze gretig in ontvangst namen.Michel Kraayenveld, Bedrocks Na de eerste 2 puntloze snelle inningen, namen de Emmenaren in de 3e inning zelfs een 0-2 voorsprong. In de 4e inning wisten de Blokes dit met 3 runs te pareren en in de 5e inning was de stand 6-2. Werper Mast werd aan Emmer kant vervangen door de jonge, maar eveneens uitstekend pitchende Melvin Brandjes.

Benjamin Houthuyzen, BedrocksDe Veendammers kwamen niet meer tot scoren en Bedrocker Benjamin Houthuyzen wist in de 9e inning het derde en laatste punt voor Emmen te scoren. Met de 6-3 eindstand in een sportieve wedstrijd konden de Bedrocks mannen met geheven hoofd huiswaarts keren. Honkslagen aan Emmer kant werden gemaakt door Bart-Jan van der Toom, Michel Kraayenveld, Melvin Brandjes, Erik Tobben en 2 keer door Benjamin Houthuyzen.

Programma Meerdijk:

Woensdag 22 juni 19.30u Heren – The Knights
Donderdag 23 juni 19.30u Recreanten – Drachten Diamonds
Zaterdag 25 juni Pupillen – WHSC
Zondag 26 juni 14.00u Heren – Eagles

(Foto’s: Bert Springer)Back To Top