EEM Groepenkasten

Vernielingen op sportpark “De Planeet” neemt ernstige vormen aan

Klazienaveen – Het gedogen van het gebruik van trainings- en wedstrijdmateriaal door waarschijnlijk jongeren – wellicht geen lid van vv Zwartemeer of vv Klazienaveen – wordt door deze groep blijkbaar steeds minder gewaardeerd.

De vernielingen op ons sportpark nemen namelijk steeds grotere vormen aan. Met name de schade door c.q pogingen tot brandstichting baart ons zorgen. Met de uitslaande brand in de materiaal- en koffieruimte nog vers in het geheugen hebben nu vandalen/brandstichters hun pijlen gericht op o.a. het kunstgras van het puppyveld en de dugouts hierbij. Ook de containers en de dugouts bij het grote kunstgrasveld zijn inmiddels doelwit geworden van deze onzinnige vernielingen, verricht door blijkbaar een stel anti sport-jongeren/personen.

Getuigen gezocht

We zouden graag met mensen in contact komen die ons op het spoor kunnen zetten naar mogelijke daders in deze. Informatie die leidt tot identificatie van de verantwoordelijken zal door het bestuur passend beloond worden.

We hebben inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Daarnaast zullen we ons beraden voor wat betreft de te nemen maatregelen. Wellicht zien we ons genoodzaakt om borden “Verboden toegang” te plaatsen, waarmee het sportpark gesloten zal worden voor algemeen gebruik.

Wij, het bestuur van vv Zwartemeer, het bestuur van vv Klazienaveen en alle spelers en leden van vv Zwartemeer, vv Klazienaveen en SJO KZC’08, rekenen op uw medewerking en hopen samen deze vernielingen een halt toe te kunnen roepen.

Foto’s van de vernielingen

De volgende foto’s tonen een aantal pogingen tot brandstichting en andere vernielingen, waarvan herstel van de schade aan de grasmat van het puppyveld (foto 1.) zeker een kapitaal gaat kosten.

Vernieling Sportpark De Planeet Klazienaveen

Poging tot brandstichting dugout puppyveld

Vernieling Sportpark De Planeet Klazienaveen

Brandschade kunst-grasmat puppyveld

Vernieling Sportpark De Planeet Klazienaveen

Vernielde sponsorborden

Vernieling Sportpark De Planeet Klazienaveen

Vernielde doelnetten

Vernieling Sportpark De Planeet Klazienaveen

Brandschade dugout groot kunstgrasveld

Vernieling Sportpark De Planeet Klazienaveen

Vernielde toegangsdeur/sponsorbordBack To Top