EEM Groepenkasten

Veronica, DVHN en RTV Drenthe vanavond bij Hurry-Up – Lions

hurry up team heren 1 seizoen 2016-2017Zwartemeer – Vanavond staat voor JMS Hurry-Up de eerste wedstrijd in de kruisfinale tegen Lions om het landskampioenschap op het programma. Het duel begint om 20.00 uur in de Conctrete People Arena in Zwartemeer.

Hurry-Up moet in 2 duels afrekenen met regerend landskampioen Lions om de finalewedstrijden om de landstitel te kunnen spelen. De uitwedstrijd tegen Lions is dinsdag 25 april vanaf 19.30 uur in Sittard. De wedstrijden worden gespeeld met Europacup-regels, hetgeen betekent dat in 2 wedstrijden het doelsaldo doorslaggevend kan zijn. De andere halve finale om de landstitel gaat tussen Aalsmeer en Volendam.

Tussendoor spelen de mannen van trainer/coach Martin Vlijm aanstaande zaterdag nog ‘eventjes’ in Emmen tegen Sporting CP uit Lissabon, Portugal in de halve finale van de EHF Challenge Cup. Een week later speelt Hurry-Up de return in Lissabon.

‘De Kleedkamer’ van Veronica

Tijdens de wedstrijd van vanavond is er voldoende aandacht de de regionale en zelfs de landelijke pers. Het programma ‘De Kleedkamer‘ van Veronica maakt opnames in de kleedkamer van de Zwartemeerders. In dit programma krijgt de kijker te zien hoe het er aan toe gaat voor, in de rust en na de wedstrijd. Het programma zal, dit jaar, direct na de Champions League voetbal worden uitgezonden op Veronica.

Live via internet

De wedstrijd is bovendien live te volgen vanaf 20.00 uur via de website van het Dagblad van het Noorden, via Podium TV en via de website van RTV Drenthe.

Kaarten

Deze kraker om de finale voor het landskampioenschap wilt u niet missen! Leden –en sponsorpassen zijn geldig. Reductiekaarten voor de leden zijn te koop aan de kassa. Online zijn de reguliere toegangsbewijzen te koop via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—oci-lions.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top