EEM Groepenkasten

Vier eerste plaatsen Vos judoka’s in Assen

Judo judovereniging Vos KlazienaveenKlazienaveen/Assen – Tijdens het zogenaamde Bartje judotoernooi in Assen behaalden de judoka’s van Vos 4 keer goud. Ook werden er nog 2 keer een zilveren en een bronzen medaille gewonnen.

Houdgreep

Mark Breider deed het bij de heren senioren in het zwaargewicht weer goed. Na een lange periode van niet op de wedstrijdmat, door veel studie en werk, besloot hij in Assen weer mee te doen. Breider bereikte de finale en kwam daar de 20 kilo zwaardere Robin Bonnes uit Almelo tegen. Dat ging goed, maar Mark kwam wat ongelukkig in een houdgreep terecht waaruit hij niet meer kon ontsnappen. Toch knap om direct weer zilver te behalen na deze lange afwezigheid.

Uitstekende vorm

Nick Langerijs was bij de jongens in uitstekende vorm en won daarbij zeer overtuigend al zijn wedstrijden en daarmee dus goud. Ook zijn broer Jay kwam in een andere klasse tot dezelfde prestatie door hierin eerste te worden en de jongste broer Shane behaalde nog een gedeelde derde plaats en brons.

Lois Klein deed wat van haar verwacht werd en blijft dit seizoen alleen maar winnen. Ook nu kwam zij op het hoogste trap van het erepodium. Bij de dames tot 18 jaar werd Annabel Weber eerste en Floor Maats werd hier tweede.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top