EEM Groepenkasten

Vier faillissementen maand juni in Klazienaveen

rechtspraakKlazienaveen – In de afgelopen maand juni zijn er maar liefst een viertal faillissements uitspraken gedaan door de rechtbank Noord Nederland vestiging Assen.

Op 4 juni 2015  is Accu Support B.V. gevestigd aan de Lavas 14, 7892 AG in Klazienaveen failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. R. Klarus. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/15/201. De (hoofd)activiteit van Accu Support B.V. is detailhandel (niet in auto’s). Er is een verslag beschikbaar.

Eveneens is 04 juni 2015 Mlj-Cargo B.V., gevestigd aan Rigel 1, 7891 VH in Klazienaveen failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. R. Klarus. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/15/200. De (hoofd)activiteit van Mlj-Cargo B.V. is industrieel ontwerp en vormgeving, fotografie, vertaling en overige consultancy. Er is een verslag beschikbaar. Slechts 6 dagen later, op 10 juni 2015, is op hetzelfde adres aan de Rigel een Natuurlijk Persoon door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. E. Heuzeveldt. Het insolventienummer van deze zaak is F.19/15/13. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

En als vierde is het faillessement uitgesproken van Hik B.V., gevestigd aan het Tijm 8, 7892AD Klazienaveen. Als curator is aangesteld mr. A.J. Elema. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/15/209. De (hoofd)activiteit van Hik B.V. is groothandel en handelsbemiddeling (niet in auto’s en motorfietsen).
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

(Bron: www.faillissementsdossier.nl)Back To Top